Ügyfeleink véleménye a Banner Expresszről:

Amikor a kreativitás és a gyorsaság az első két szó, ami eszedbe jut egy szolgáltatóról, egyértelmű a hosszú távú együttműködés kialakulása. Banner készítés esetében már nem kérdés, hogy kit kérünk fel elsőként. Cartographia Kft.

Köszönöm a gyors, korrekt és kitűnő munkát! A koncertjeim népszerűsítésében nagyon fontos szempont, hogy kifejezze az általam képviselt minőséget az elkészített banner. Elégedett vagyok a Banner-Expressz szolgáltatásával, így a jövőben is megrendelőjük maradok és ajánlom Másoknak is nyugodt szívvel! Nyári Károly jazz-zongorista - nyarikaroly.hu

"A Banner Expressz csapata kiváló munkát végzett. Rövid határidővel, készségesen dolgoztak, a végeredménnyel elégedettek vagyunk. Nem ez volt az utolsó közös munkánk!" MOL Kajak-Kenu Világbajnokság Szervezőbizottság

Gyors, kreatív, rugalmas és készséges, segítőkész. Nem piszmog, de a részletek sem vesznek el. Tervezünk még közös munkát, és örömmel ajánljuk másoknak is. Cultura Magazin - cultura.hu

"Egy hirtelen ötletünkből szuperlátványos banner lett. A rendezvényünkhöz készült animáció kellően figyelemfelkeltőre sikeredett, így az pont oda irányítja tagjainkat, ahol jelentkezni tudnak a találkozónkra. A Banner Expressz alapötletét kicsit tovább gondoltuk, és a gyors egyeztetések után pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltük!" Internetes Alfa Romeo közösség (alfacity.hu - alfaamore.hu)

"Gyors, korrekt, precíz munka, mindenkinek csak ajánlani tudom." Buda Tímea, az Alma Együttes managere (almazenekar.hu)

"A Banner Expresszt első alkalommal referenciái alapján választottam ki és
bíztam meg. Együttműködésünk során korrekt és igényes munkáját rövid határidővel, rugalmasan végezte. A második megbízás során, már ezek a jó tapasztalatok is motiváltak, és nem csalódtam!"
Frame-Work Hungary (isoprojekt.hu)

Ha bannerről kérdeznek a válaszom egyértelmű: www.banner-expressz.hu Gyors, precíz, kreatív és hatásosJ Varga Anna - vitorlasberles.hu primayacht.hu

"Extra minőségű bannert kaptunk expressz gyorsan nagyon korrekt áron! A gyorsaság egyáltalán nem ment a minőség rovására, sőt! Még biztosan visszatérünk! Nagyon köszönjük!" okosjatek.hu

"Nagyon meggyőző teljesítmény! Több referencia és árajánlat átnézése után vettem fel a kapcsolatot a céggel, és csak azt kaptam, ami a honlapon ígéretként szerepel: gyors, minőségi munkát! Többet nem is várhattam volna. Szerda éjszakai kapcsolatfelvétel és csütörtök délelőtti megrendelés után már csütörtök este megnézhettem az elkészült bannert, ami még az mi kényes ízlésünknek is tökéletesen megfelelt, minden módosítás nélkül. Igazán örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, a legközelebbi megrendelésnél már nem lesz szükségem keresgélésre, megtaláltam a partnert, akivel dolgozni szeretnék a jövőben is. Korrekt, gyors, minőségi munka, csak gratulálni tudok! Köszönöm, Banner Expressz!" IFF Nyelviskola

"Nagyon gyorsan kellett egy banner, internetem találtam rá a Banner-Expresszre. Így igen kockázatos, de megpróbáltuk. Profi, rugalmas, gyors! Nagyon ajánlom mindenkinek! A munka önmagáért beszél, dolgozunk még a jövőben! (Rádió1 Jégterasz)

"Sokáig tanakodtam, hogy kitől is rendeljek fejlécet az oldalamhoz, de mára már ez nem lenne kérdés hisz megismertem a banner-expressz szolgáltatásait. Rendeltem is egy fejlécet a katalizatorvetel.hu weboldalra amit ott meg is lehet tekinteni, ezek után teljesen egyértelmű volt, hogy a többi oldalamnál is kihez forduljak logó valamint banner ügyében. Nem fogok magasztalásokat írni, mert a referenciák önmagukért beszélnek. Pl.: pestijam.hu / pestimester.hu (logó valamint banner) De azért röviden a véleményem: kiváló minőség, ízléses munka, rövid időn belül és mindezt korrekt árakon!"

"Ha mozgó felirat, logó, stb. problémád van, megtaláltad azt, aki gyorsan, pontosan tele ötlettel, kulturáltan, határidőre, a megállapodást maximálisan betartva készíti el. Az esetünkben egy speciális felirat másnál gondokat okozott, most szó nélkül, elegánsan azt megoldották és úgy, hogy megfelelőbbet aligha lehetett volna elkészíteni. Elismerésem a szakma mesterének és örömmel helyezzük el a munkáját több helyen, mert az teljesen megfelel az általunk is hirdetett minőségnek. Popsecret Zenekar, Dr. Melegh Gábor.nd." (www.popsecret.hu)

"Egy igazán ütős, lényegre törő, profi fejléc animációt szerettünk volna. A lehető legjobb választás volt a banner-expressz. Remek ötletek, expressz gyorsaság, rugalmasság és a végösszeg sem változott. Csak ajánlani tudom mindenkinek” (www.360ingatlan.hu)

"Profi flash banner, profi szakembertől hihetetlenül gyorsan. Minden kérésünket sikerült megvalósítania, és mindezt a piaci ár alatt, az előre megbeszélt összegért. Azóta már több ismerősünknek is ajánlottuk, és nekik is bevált!” (Panostudio)

"Gyors, rugalmas, professzionális. Ezekkel a szavakkal lehet legjobban jellemezni a Banner-Expressz-t. A feladattal a délelőtti órákban bíztuk meg, és estére már készen is volt. Az eredmény magáért beszél." (BidKing.hu)

"Tisztelt Banner Expressz! Ez egyszerűen zseniális lett: szép, világos, informatív és külön becsülöm, hogy utánaolvastak a témának! Köszönöm!" (Lehel's Management )

"Köszönjük a remek és gyors munkát!" (motoroslegzsak.hu)

"Köszönjük a precíz, pontos, gyors munkát. A Banner-Expresszben egy igazán rugalmas szolgáltatót ismertünk meg." (innoportal.hu)

"A Hihetetlen de igaz ! Gyors, precíz, ötletes munka kedvező áron. Azt gondoltam, hogy ez lehetetlen de a Banner Expressz minden ígéretét betartotta! Ezért most ismét innen rendeltünk bannert!" (biztositunk.hu)

"A szolgáltatás gyors volt, és rögtön egymásra hangolódtunk, hogy mit is szeretnék valójában. Ha újra bannert kell csináltatnom, ismét a Banner Expresszt keresem majd meg!" (Escada Smink)

"A bannerek expressz gyorsasággal készültek, a készítő rugalmas és segítőkész volt. Elégedettek vagyunk a végeredménnyel! " (Pálinka Műhely - az első magyar pálinka webáruház)

"A Banner Expressz szolgáltatásának legnagyobb előnye a rugalmasság, pontosság és a munka elvégzése a lehető legrövidebb időn belül." (a csaksport.hu szerkesztősége)

banner akció